Ndahet nga jeta poeti dhe skenaristi Petrit Ruka

Ndahet nga jeta Petrit Ruka, poet dhe skenaristi që i dha artit shqiptar mbi 10 vëllime poetike dhe disa ide të skalitura në kinematografi.

Ruka vuante prej disa kohësh në një sëmundje e cila i ka marrë jetën mëngjesin e kësaj të marte, por ndonëse fizikisht nuk jeton më, ai lë pas një pasuri vargjesh që janë blerësuar kurdoherë me çmime.