Ndalimi i takimeve, si do të zhvillohet fushata elektorale?

Fushata për 25 prillin nisi shpejt, por po aq shpejt mbërriti dhe vala e dytë e koronavirusit. Teksa politika do të duhet t’u përshtatet rregullave pandemike, një fakt pranohet nga të gjithë: Kontakti njerëzor mbetet i pazëvendësueshëm.