Ndalohen dhe mjetet e licensuara të ujit, pronarët protestojnë

Publikuar më: 7/8/2022, ora 14:49

Ndalohen dhe mjetet e licensuara të ujit, pronarët protestojnë

Publikuar më: 7/8/2022, ora 14:49

Tragjedia në plazhin e Potamit në Himarë, ka sjellë ndalimin e daljes në det edhe të mjeteve të licensuara motorike.