Ndalohen produktet e paketuara, Zvicra ndihmë Shqipërisë për ushqyerjen e shëndetshme të fëmijëve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:04

Ndalohen produktet e paketuara, Zvicra ndihmë Shqipërisë për ushqyerjen e shëndetshme të fëmijëve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:04

Në shkolla nuk do të lejohet konsumimi i produkteve të paketuara dhe të pashëndetshme për fëmijët.