Ndaluan importet ukrainase, Kievi padit Sllovakinë, Poloninë dhe Hungarinë në OBT

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:49

Ndaluan importet ukrainase, Kievi padit Sllovakinë, Poloninë dhe Hungarinë në OBT

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:49

Ukraina padit Sllovakinë, Poloninë dhe Hungarinë në Organizatën Botërore të Tregtisë, pas vendimit të këtyre shteteve për të ndaluar importet ushqimore nga Kievi. Ky i fundit pretendon se masa përbën shkelje të detyrimeve ndërkombëtare, por vendet e BE-së thonë se po mbrojnë fermerët vendas.

Ndaluan importet ukrainase, Kievi padit Sllovakinë, Poloninë dhe Hungarinë në OBT

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:49

Ukraina padit Sllovakinë, Poloninë dhe Hungarinë në Organizatën Botërore të Tregtisë, pas vendimit të këtyre shteteve për të ndaluar importet ushqimore nga Kievi. Ky i fundit pretendon se masa përbën shkelje të detyrimeve ndërkombëtare, por vendet e BE-së thonë se po mbrojnë fermerët vendas.