Ndarja e Reformës Zgjedhore, Hajdari dhe Gjoni: ODIHR dhe sistemi votohen njëkohësisht

Edhe sot Kryeministri Rama ftoi opozitën parlamentare të ndajë në dy faza Reformën Zgjedhore. Në një intervistë për A2, Rudina Hajdari dhe Ralf Gjoni refuzojnë këtë kërkesë të Ramës. Sipas tyre, rekomandimet e ODIHR dhe pjesa tjetër e ndryshimeve në kodin elektoral do të votohen njëkohësisht.