Ndarja e Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut, Xhaferi: Varet nga BE-ja

Publikuar më: 6/5/2022, ora 16:19

Ndarja e Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut, Xhaferi: Varet nga BE-ja

Publikuar më: 6/5/2022, ora 16:19

Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, në një intervistë ekskluzive për A2 CNN, komentoi deklaratat e kryeministrit Edi Rama, i cili theksoi se “nëse në qershor nuk do të hapen sërish negociatat për Shqipërinë për shkak të bllokimit që Bullgaria mund t’i bëjë Maqedonisë së Veriut, atëherë Shqipëria do të kërkojë të ndahet dhe të mos penalizohet nga konflikti i tyre”.

Ndarja e Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut, Xhaferi: Varet nga BE-ja

Publikuar më: 6/5/2022, ora 16:19

Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, në një intervistë ekskluzive për A2 CNN, komentoi deklaratat e kryeministrit Edi Rama, i cili theksoi se “nëse në qershor nuk do të hapen sërish negociatat për Shqipërinë për shkak të bllokimit që Bullgaria mund t’i bëjë Maqedonisë së Veriut, atëherë Shqipëria do të kërkojë të ndahet dhe të mos penalizohet nga konflikti i tyre”.