“Ndarja është e pashmangshme, por dikush nuk do e pranojë”, Patozi komenton situatën në PD

Publikuar më: 2/11/2021, ora 20:14

“Ndarja është e pashmangshme, por dikush nuk do e pranojë”, Patozi komenton situatën në PD

Publikuar më: 2/11/2021, ora 20:14

Astrit Patozi, ish-koordinator i Bindjes Demokratike, komentoi në “Debat” nga Alba Alishani situatën aktuale në Partinë Demokratike, duke u shprehur se “Partia Demokratike duhet patjetër që të pranojë realitetin dhe të ndahet në dy pjesë”.

“Ndarja është e pashmangshme, por dikush nuk do e pranojë”, Patozi komenton situatën në PD

Publikuar më: 2/11/2021, ora 20:14

Astrit Patozi, ish-koordinator i Bindjes Demokratike, komentoi në “Debat” nga Alba Alishani situatën aktuale në Partinë Demokratike, duke u shprehur se “Partia Demokratike duhet patjetër që të pranojë realitetin dhe të ndahet në dy pjesë”.