Ndarja nga jeta e ish-presidentit Nishani, nisin sot homazhet, ceremonia në Presidencë

Publikuar më: 1/6/2022, ora 10:21

Ndarja nga jeta e ish-presidentit Nishani, nisin sot homazhet, ceremonia në Presidencë

Publikuar më: 1/6/2022, ora 10:21

Mbahen sot homazhe në nderim të ish-presidentit të ndarë nga jeta Bujar Nishani. Homazhet zhvillohen në institucionin e presidencës së republikës, atje ku është vendosur dhe trupi i pajetë i mbërritur në Atdhe nga Gjermania mbrëmjen e djeshme.

Ndarja nga jeta e ish-presidentit Nishani, nisin sot homazhet, ceremonia në Presidencë

Publikuar më: 1/6/2022, ora 10:21

Mbahen sot homazhe në nderim të ish-presidentit të ndarë nga jeta Bujar Nishani. Homazhet zhvillohen në institucionin e presidencës së republikës, atje ku është vendosur dhe trupi i pajetë i mbërritur në Atdhe nga Gjermania mbrëmjen e djeshme.