Ndarja nga jeta e Muhamet Likos, Parodistët e Vlorës nuk i thonë dot lamtumirë

Kolegë dhe miq të aktorit të madh të humorit vlonjat dhe gjithë Shqipërisë, Muhamet Liko, që u nda nga jeta një ditë më parë, kanë vendosur buqeta me lule në fotografinë e kolegut të tyre me të cilin u rritën në skenë dhe jashtë saj.