Ndërgjegjësimi nga A2, ndihmohet familja e 2-vjeçares Xhensila

Qytetarë të shumtë dhe përfaqësues të qendrave vullnetare i janë përgjigjur thirrjes për ndihmë të përcjellë në A2 nga familja Farruku në Manzë.