Ndërhyrja në fushatë, Basha: Nuk ishte për PD, por për të mirën e shqiptarëve

Në një takim me disa studentë në zonën e Bllokut, në Tiranë, Lulzim Basha foli përsëri për takimin me eurokomisioneren për Edukimin, Maria Gabriel dhe reagimin e kryeministrit Edi Rama, që e quajti “ndërhyrje në fushatën zgjedhore”.