Ndërprerja e marrëdhënieve diplomatike, Deliu: Vendim i duhur ndaj një agresioni shtetëror, Irani nuk do të mbetet duarkryq

Publikuar më: 9/9/2022, ora 14:34

Ndërprerja e marrëdhënieve diplomatike, Deliu: Vendim i duhur ndaj një agresioni shtetëror, Irani nuk do të mbetet duarkryq

Publikuar më: 9/9/2022, ora 14:34

“Vendimi për të dëbuar ambasadën e Iranit normalisht në marrëdhëniet diplomatike klasike është hapi i parafundit para luftës, por në kohën moderne kjo ka ndryshuar, luftohet për informacion, Gjykoj se vendimi ishte i drejtë sepse kemi të bëjmë me një agresion shtetëror ”. Është ky mendimi i deputetit të Partisë Socialiste Denis Deliu, i ftuar në A2 CNN, mbi tensionet diplomatike mes Tiranës dhe Teheranit pas akuzave të sulmeve kibernetike ndaj vendit tonë.

Ndërprerja e marrëdhënieve diplomatike, Deliu: Vendim i duhur ndaj një agresioni shtetëror, Irani nuk do të mbetet duarkryq

Publikuar më: 9/9/2022, ora 14:34

“Vendimi për të dëbuar ambasadën e Iranit normalisht në marrëdhëniet diplomatike klasike është hapi i parafundit para luftës, por në kohën moderne kjo ka ndryshuar, luftohet për informacion, Gjykoj se vendimi ishte i drejtë sepse kemi të bëjmë me një agresion shtetëror ”. Është ky mendimi i deputetit të Partisë Socialiste Denis Deliu, i ftuar në A2 CNN, mbi tensionet diplomatike mes Tiranës dhe Teheranit pas akuzave të sulmeve kibernetike ndaj vendit tonë.