Ndërprerja e shtatzënisë, kush janë grupmoshat që kryejnë më shumë aborte?

Publikuar më: 14/7/2022, ora 10:40

Ndërprerja e shtatzënisë, kush janë grupmoshat që kryejnë më shumë aborte?

Publikuar më: 14/7/2022, ora 10:40

Entela Binjaku në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN për të folur rreth aborteve dhe shkaqeve të tyre.