Ndërpritet seanca, veteranët e luftës protestojnë dhe bllokojnë Kuvendin në Kosovë

Publikuar më: 16/6/2022, ora 14:29

Ndërpritet seanca, veteranët e luftës protestojnë dhe bllokojnë Kuvendin në Kosovë

Publikuar më: 16/6/2022, ora 14:29

Situatë e tensionuar në oborrin e Kuvendit të Kosovës. Qindra qytetarë dhe veteranë u mblodhën sërish për të kundërshtuar projektligjin për pagën minimale. Kërkesa kryesore është tërheqja e këtij projektligji nga qeveria pasi, sipas tyre, shkel ligjin dhe aktvendimin e Gjykatës Kushtetuese.

Ndërpritet seanca, veteranët e luftës protestojnë dhe bllokojnë Kuvendin në Kosovë

Publikuar më: 16/6/2022, ora 14:29

Situatë e tensionuar në oborrin e Kuvendit të Kosovës. Qindra qytetarë dhe veteranë u mblodhën sërish për të kundërshtuar projektligjin për pagën minimale. Kërkesa kryesore është tërheqja e këtij projektligji nga qeveria pasi, sipas tyre, shkel ligjin dhe aktvendimin e Gjykatës Kushtetuese.