Ndërron jetë në moshën 65-vjeçare presidenti i Parlamentit Europian, Davide Sassoli

Publikuar më: 11/1/2022, ora 12:16

Ndërron jetë në moshën 65-vjeçare presidenti i Parlamentit Europian, Davide Sassoli

Publikuar më: 11/1/2022, ora 12:16

Ka ndërruar jetë në Itali, si pasojë e një sëmundje të rëndë, Presidenti i Parlamentit Europian, Davide Sassoli. Lajmi u bë i ditur nga zëdhënësi i tij, përmes një postimi në Twitter, i cili shkruan se: “Presidenti Sassoli ndërroi jetë në orën 01:15 të mëngjesit, më 11 janar në spitalin e Avianos, në Itali. Data dhe vendi i funeralit do të komunikohen në orët e ardhshme.

Ndërron jetë në moshën 65-vjeçare presidenti i Parlamentit Europian, Davide Sassoli

Publikuar më: 11/1/2022, ora 12:16

Ka ndërruar jetë në Itali, si pasojë e një sëmundje të rëndë, Presidenti i Parlamentit Europian, Davide Sassoli. Lajmi u bë i ditur nga zëdhënësi i tij, përmes një postimi në Twitter, i cili shkruan se: “Presidenti Sassoli ndërroi jetë në orën 01:15 të mëngjesit, më 11 janar në spitalin e Avianos, në Itali. Data dhe vendi i funeralit do të komunikohen në orët e ardhshme.