Ndërron jetë xhaxhai i Alda Klosit, familjarët mohojnë përfshirjen në paratë e vjedhura

Publikuar më: 19/1/2023, ora 14:59

Ndërron jetë xhaxhai i Alda Klosit, familjarët mohojnë përfshirjen në paratë e vjedhura

Publikuar më: 19/1/2023, ora 14:59

Prokuroria ende nuk ka mbyllur hetimet për vjedhjen e 120 mijë eurove në shtëpinë e Alda Klosit, ish-drejtoreshës së koncesioneve dhe të kabinetit të ish-ministrit Ahmetaj.

Ndërron jetë xhaxhai i Alda Klosit, familjarët mohojnë përfshirjen në paratë e vjedhura

Publikuar më: 19/1/2023, ora 14:59

Prokuroria ende nuk ka mbyllur hetimet për vjedhjen e 120 mijë eurove në shtëpinë e Alda Klosit, ish-drejtoreshës së koncesioneve dhe të kabinetit të ish-ministrit Ahmetaj.