Ndërtimet dhe shtesat abuzive, Balluku: Do të konfiskohen për nevojat e shtetit dhe kompensimet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:46

Ndërtimet dhe shtesat abuzive, Balluku: Do të konfiskohen për nevojat e shtetit dhe kompensimet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:46

Zëvendëskryeministrja dhe njëkohësisht ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, njoftoi sot për një seri vendimesh gjatë mbledhjes së Këshillit të Ministrave. Balluku njoftoi për miratimin e një VKM-je që ka të bëjë “me konfiskimin e për interes publik për objektet e ndërtuara pa leje me qëllim fitimin”, siç e specifikoi ajo.

Ndërtimet dhe shtesat abuzive, Balluku: Do të konfiskohen për nevojat e shtetit dhe kompensimet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:46

Zëvendëskryeministrja dhe njëkohësisht ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, njoftoi sot për një seri vendimesh gjatë mbledhjes së Këshillit të Ministrave. Balluku njoftoi për miratimin e një VKM-je që ka të bëjë “me konfiskimin e për interes publik për objektet e ndërtuara pa leje me qëllim fitimin”, siç e specifikoi ajo.