Ndërtimi i ka dhënë frymë ekonomisë, Hebovija: Ka kërkesa për banesa dhe nga Rusia

Përditësuar më: 22/7/2021, ora 10:31

Ndërtimi i ka dhënë frymë ekonomisë, Hebovija: Ka kërkesa për banesa dhe nga Rusia

Përditësuar më: 22/7/2021, ora 10:31

Ilir Hebovija, përfaqësues i shoqatës së ndërtuesve ishte i ftuar në A2 Business ku foli rreth temës se a ka nisur ekonomia e vendit tonë të rimëkëmbet pas muajve të vështirë të pandemisë që bllokuan gjithë globin. Sipas Hebovijës, turizmi dhe ndërtimi janë dy nga sektorët që mbajtën gjatë frymën e ekonomisë shqiptare. Ai analizoi situatën e ndërtimeve në vend duke thënë se ato janë shtuar për shkak dhe të kërkesës së madhe.

Ndërtimi i ka dhënë frymë ekonomisë, Hebovija: Ka kërkesa për banesa dhe nga Rusia

Përditësuar më: 22/7/2021, ora 10:31

Ilir Hebovija, përfaqësues i shoqatës së ndërtuesve ishte i ftuar në A2 Business ku foli rreth temës se a ka nisur ekonomia e vendit tonë të rimëkëmbet pas muajve të vështirë të pandemisë që bllokuan gjithë globin. Sipas Hebovijës, turizmi dhe ndërtimi janë dy nga sektorët që mbajtën gjatë frymën e ekonomisë shqiptare. Ai analizoi situatën e ndërtimeve në vend duke thënë se ato janë shtuar për shkak dhe të kërkesës së madhe.