Ndeshja Shqipëri-Poloni, Balla: Të parandalojmë çdo akt dhune, huliganët të ndalohen në stadiume

Publikuar më: 10/9/2023, ora 10:44

Ndeshja Shqipëri-Poloni, Balla: Të parandalojmë çdo akt dhune, huliganët të ndalohen në stadiume

Publikuar më: 10/9/2023, ora 10:44

Ministri i Brendshëm Taulant Balla u ka bërë thirrje strukturave të Policisë që të parandalojnë çdo ngjarje dhune gjatë ndeshjes së do të zhvillohet nesër në Air Albania mes Shqipërisë dhe Polonisë. Në një takim me strukturat policore Balla tha se duhet një tjetër nivel sigurie në stadiume jo vetëm në ndeshjet ndërkombëtare por edhe kombëtare.

Ndeshja Shqipëri-Poloni, Balla: Të parandalojmë çdo akt dhune, huliganët të ndalohen në stadiume

Publikuar më: 10/9/2023, ora 10:44

Ministri i Brendshëm Taulant Balla u ka bërë thirrje strukturave të Policisë që të parandalojnë çdo ngjarje dhune gjatë ndeshjes së do të zhvillohet nesër në Air Albania mes Shqipërisë dhe Polonisë. Në një takim me strukturat policore Balla tha se duhet një tjetër nivel sigurie në stadiume jo vetëm në ndeshjet ndërkombëtare por edhe kombëtare.