“Ndihma ekonomike e pamjaftueshme për shtresat në nevojë”, Duro: I pamundur përcaktimi i minimumit jetik me ligj

Publikuar më: 3/12/2021, ora 20:26

“Ndihma ekonomike e pamjaftueshme për shtresat në nevojë”, Duro: I pamundur përcaktimi i minimumit jetik me ligj

Publikuar më: 3/12/2021, ora 20:26

Ndihma ekonomike ndaj shtresave në nevojë është e pamjaftueshme për të përballuar jetesën në Shqipëri. Kështu u shpreh eksperti për ekonominë Enton Duro në A2 Business News. Sipas tij fenomeni i varfërisë është shumë dimensional dhe lidhet edhe me aspekte të tjera përveç atyre monetare, ndërsa rendit 3 më të nevojshmet që janë rritja ekonomike, shpërndarja dhe mbrojtja sociale.

“Ndihma ekonomike e pamjaftueshme për shtresat në nevojë”, Duro: I pamundur përcaktimi i minimumit jetik me ligj

Publikuar më: 3/12/2021, ora 20:26

Ndihma ekonomike ndaj shtresave në nevojë është e pamjaftueshme për të përballuar jetesën në Shqipëri. Kështu u shpreh eksperti për ekonominë Enton Duro në A2 Business News. Sipas tij fenomeni i varfërisë është shumë dimensional dhe lidhet edhe me aspekte të tjera përveç atyre monetare, ndërsa rendit 3 më të nevojshmet që janë rritja ekonomike, shpërndarja dhe mbrojtja sociale.