Ndihma për krizën, komisioni i Ekonomisë diskuton për paketën e re

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:08

Ndihma për krizën, komisioni i Ekonomisë diskuton për paketën e re

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:08

Producentja ekzekutive për ekonominë dhe Biznesin në A2 CNN, Aurora Sulçe, komenton masat e qeverisë për t’u përballur me krizën që parashikohet në muajt në vijim.

Ndihma për krizën, komisioni i Ekonomisë diskuton për paketën e re

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:08

Producentja ekzekutive për ekonominë dhe Biznesin në A2 CNN, Aurora Sulçe, komenton masat e qeverisë për t’u përballur me krizën që parashikohet në muajt në vijim.