Ndikimi ekonomik i koronavirusit

Kolegu Angelo Haruni ishte në studion e “Dita jonë” edhe këtë të martë për të folur për çështje ekonomike me mjaft interes. Angelo sqaroi disa prej pasojave ekonomike që sjell përhapja e virusit që vjen nga Kina, si dhe për planin e masave mbështetëse që qeveria shqiptare po ndërmerr ndaj bizneseve që u prekën nga tërmeti i 26 Nëntorit.