Ndikimi i fushatës: Përshpejtohen investimet në rrugë, rritje vjetore mbi 90%

Fushata ka përshpejtuar investimet në infrastrukturë dhe rimbursimin e TVSH-së. Ministria e Financave ka publikuar Listën e detajuar të investimeve publike për dy muajt e parë të këtij viti. Të dhënat tregojnë u angazhuan financime në vlerën e 5.9 miliardë lekëve, me një rritje mbi 90% kundrejt të njëjtës periudhë të një viti më parë.