Ndikimi i pandemisë në tregun e punës

Për të diskutuar për tregun e punës në Shqipëri në kohën e COVID-19 dhe masat që janë marrë deri më tani nga qeveria nëpërmjet 2 paketa financiare, në një lidhje me “Skype”, foli në A2 Business Kastriot Sulka, ish-zëvendësministër i Punës, drejtor i Institutit për Studime Ekonomike dhe Sociale.