Ndikimi rus | Balla: Rezoluta e vonuar; Bushati kundër: Po futemi në ujëra të turbullta

Ish-ministri i Jashtëm Ditmir Bushati kritikon rezolutën e socialistëve për ndërhyrjet e huaja në proceset elektorale, e njohur ndryshe si rezoluta kundër rrezikut rus. Bushati ka kërkuar të dijë nëse ky dokument është konsultuar më parë me Qeverinë dhe se cilat janë vendet e Ballkanit të cilat kanë ndërmarrë të njëjtën nismë. Në replikë, nismëtari Taulant Balla, ka përmendur rastin nën hetim për financimin e Partisë Demokratike pikërisht nga Rusia.