Ndikimi rus në Ballkan, Serbia ujdi ekonomike dhe stërvitje ushtarake me Rusinë

Kryeministrja e Serbisë Ana Brnabiç, nënshkroi një marrëveshje tregtare në Unionin Ekonomik Euroaziatik, që do të forcojë edhe më tej marrëdhëniet ekonomike me 5 shtete të ish Bashkimit Sovjetik si Rusia, Bjellorusia, Kazakistani, Armenia dhe Kirgistani.