Ndikimi rus në Ballkanin Perëndimor, EU Reporter: Kryemadhi siguroi financime nga njerëzit e Putinit

Publikuar më: 15/3/2023, ora 16:55

Ndikimi rus në Ballkanin Perëndimor, EU Reporter: Kryemadhi siguroi financime nga njerëzit e Putinit

Publikuar më: 15/3/2023, ora 16:55

Rusia po përdor të gjitha mjetet për të rritur ndikimin në Ballkanin Perëndimor. Në një raport lidhur më çështjen, Eu Reporter pretendon se rajoni ka një rëndësi të madhe strategjike për Moskën dhe i ofron mundësinë për të minuar BE dhe NATO-n e po ashtu për t’iu kundërvënë atij që e percepton si ekspansionizëm brenda Evropës.

Ndikimi rus në Ballkanin Perëndimor, EU Reporter: Kryemadhi siguroi financime nga njerëzit e Putinit

Publikuar më: 15/3/2023, ora 16:55

Rusia po përdor të gjitha mjetet për të rritur ndikimin në Ballkanin Perëndimor. Në një raport lidhur më çështjen, Eu Reporter pretendon se rajoni ka një rëndësi të madhe strategjike për Moskën dhe i ofron mundësinë për të minuar BE dhe NATO-n e po ashtu për t’iu kundërvënë atij që e percepton si ekspansionizëm brenda Evropës.