“Ndikimi rus shtrihet edhe në Britaninë e Madhe, qeveritë kanë mbyllur njërin sy”

Ndikimi rus është i thellë edhe në Britaninë e Madhe. Sipas CNN, qeveritë britanike kanë mbyllur njërin sy mbi faktin që Moska ka krijuar një rrjet miqsh me diplomatë, avokatë dhe parlamentarë britanikë të lidhur me spektrin politik.