Ndikimi rus, takimi Rama-Putin dhe Kosova, intervista e plotë me ambasadorin rus

Kriza më e fundit politike në vend ka rinxjerrë në pah akuzat që palët i bëjnë njëra-tjetrës për ndikimin rus në jetën politike të vendit. Po si i përgjigjet ambasada kësaj akuze? A ka financuar Rusia Partinë Demokratike, kryetarin e saj Lulzim Basha, figura të tjera politike apo media shqiptare? Çfarë financon publikisht Rusia në Shqipëri dhe kush janë përfituesit? Çfarë është influenca ruse në Ballkan?