Ndikuan në rritjen e punësimit, sezoni turistik dhe kthimi në punë i personave mbi 60 vjeç

Publikuar më: 14/9/2022, ora 11:27

Ndikuan në rritjen e punësimit, sezoni turistik dhe kthimi në punë i personave mbi 60 vjeç

Publikuar më: 14/9/2022, ora 11:27

Jo vetëm sezoni turistik, por edhe kthimi i mbi 60-vjeçarëve në punë për shkak të shtrenjtimit të jetesës, ndikuan në rritjen e punësimit në tre mujorin e dytë të vitit. Shtohet interesi për fushën e teknologjisë, ndërsa industria e fasonëve po vuan mungesën e punonjësve.

Ndikuan në rritjen e punësimit, sezoni turistik dhe kthimi në punë i personave mbi 60 vjeç

Publikuar më: 14/9/2022, ora 11:27

Jo vetëm sezoni turistik, por edhe kthimi i mbi 60-vjeçarëve në punë për shkak të shtrenjtimit të jetesës, ndikuan në rritjen e punësimit në tre mujorin e dytë të vitit. Shtohet interesi për fushën e teknologjisë, ndërsa industria e fasonëve po vuan mungesën e punonjësve.