Ndizet “feneri i shpresës”, Zelensky: Kemi 10 miliardë dollarë grurë për ta shitur

Publikuar më: 23/7/2022, ora 12:50

Ndizet “feneri i shpresës”, Zelensky: Kemi 10 miliardë dollarë grurë për ta shitur

Publikuar më: 23/7/2022, ora 12:50

Feneri i shpresës për miliona të varfër në mbarë botën u ndez. Ukraina dhe Rusia nënshkruan marrëveshje për rikthimin e eksporteve të grurit përmes Detit të Zi, duke shënuar kështu suksesin e parë diplomatik që prej nisjes së luftës.

Ndizet “feneri i shpresës”, Zelensky: Kemi 10 miliardë dollarë grurë për ta shitur

Publikuar më: 23/7/2022, ora 12:50

Feneri i shpresës për miliona të varfër në mbarë botën u ndez. Ukraina dhe Rusia nënshkruan marrëveshje për rikthimin e eksporteve të grurit përmes Detit të Zi, duke shënuar kështu suksesin e parë diplomatik që prej nisjes së luftës.