Ndizet një tjetër konflikt, Azerbajxhani bombardon Armeninë. 49 viktima

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:43

Ndizet një tjetër konflikt, Azerbajxhani bombardon Armeninë. 49 viktima

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:43

Konflikti është ndezur sërish. Gjatë orëve të para të kësaj të marte, ushtria e Azerbajxhanit ka bombarduar disa qytete armene në provincën e Siunikut, më jugorja e vendit dhe disa ushtarë kanë vdekur. Sipas kryeministrit armen, Nikol Pashinian, viktimat janë 49.

Ndizet një tjetër konflikt, Azerbajxhani bombardon Armeninë. 49 viktima

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:43

Konflikti është ndezur sërish. Gjatë orëve të para të kësaj të marte, ushtria e Azerbajxhanit ka bombarduar disa qytete armene në provincën e Siunikut, më jugorja e vendit dhe disa ushtarë kanë vdekur. Sipas kryeministrit armen, Nikol Pashinian, viktimat janë 49.