Ndjesë demokratëve për Bashën, Berisha: 1500 firma për të thirrur Kuvendin Kombëtar, pastaj referendum

Publikuar më: 17/9/2021, ora 09:47

Ndjesë demokratëve për Bashën, Berisha: 1500 firma për të thirrur Kuvendin Kombëtar, pastaj referendum

Publikuar më: 17/9/2021, ora 09:47

Teksa kryetari Basha po priste orën kur kryeministri do të kthehej në Kuvend dhe do të përballej me të me një fjalim, paralelisht Sali Berisha mblodhi mbështetësit e tij siç e kishte paralajmëruar. Ai deklaroi se do të nisë mbledhjen e 1500 firmave për të thirrur Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike për të kërkuar daljen e anëtarësisë në referendum për fatin e tij politik. Lideri historik i Partisë Demokratike sulmoi sërish kryedemokratin Basha, duke e cilësuar si lider të thyer që nuk mund të udhëheqë PD drejt fitores, ndërsa përjashtoi rikthimin e tij në krye të kësaj forcë politike.

Ndjesë demokratëve për Bashën, Berisha: 1500 firma për të thirrur Kuvendin Kombëtar, pastaj referendum

Publikuar më: 17/9/2021, ora 09:47

Teksa kryetari Basha po priste orën kur kryeministri do të kthehej në Kuvend dhe do të përballej me të me një fjalim, paralelisht Sali Berisha mblodhi mbështetësit e tij siç e kishte paralajmëruar. Ai deklaroi se do të nisë mbledhjen e 1500 firmave për të thirrur Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike për të kërkuar daljen e anëtarësisë në referendum për fatin e tij politik. Lideri historik i Partisë Demokratike sulmoi sërish kryedemokratin Basha, duke e cilësuar si lider të thyer që nuk mund të udhëheqë PD drejt fitores, ndërsa përjashtoi rikthimin e tij në krye të kësaj forcë politike.