Ndoka: Rilindja e ka të pamundur një mandat tjetër

Nard Ndoka, kreu i Partisë Demokristiane, deklaroi në studion e “Ditari” në A2 se beson dhe shpreson që data e zgjedhjeve të caktohet 18 prilli, “data më e afërt për gjykimin me votë popullore, pasi çdo ditë është kosto shumë e madhe me këtë mazhorancë në qeverisje”.