Ndotet Fierza, liqeni kthehet në grumbullues mbeturinash

Shikohet si atraksioni kryesor turistik për qytetin e Kukësit. Por në realitet Liqeni i Fierzës në periudhat më të bukura të tij në pranverë dhe në vjeshtë kthehet në një grumbullues të mbeturinave të veriut të vendit, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Projektet për t’i dhënë zgjidhje këtij shqetësimi, ndonëse ekzistojnë, deri më tani nuk kanë parë dritën jeshile.

  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4
  • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Çlirim Gjata, Genti Malko, Lutfi Dervishi, Ilir Kalemaj
  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4