Ndotja nga plastika, tregtimi nuk kryhet me trasta, qeset përfundojnë në lumë

Papërgjegjshmëria e qytetarëve po ndot çdo ditë e më tepër ujërat dhe tokën. Në rrjedhën ujore të Lumit të Tiranës nuk është vështirë të gjesh qese plastike.