Ndreca: Politika Shqiptare? Më kujton disa vargje të Migjenit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 21:28

Ndreca: Politika Shqiptare? Më kujton disa vargje të Migjenit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 21:28

Akademiku Ardian Ndreca komenton ngjarjet më interesante të politikës shqiptare, nga ulja e tryezës ndërqeveritare tek ndryshimet në kabinet dhe rolin e ri të ish-presidentit Ilir Meta si lider i një partie të re.

Ndreca: Politika Shqiptare? Më kujton disa vargje të Migjenit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 21:28

Akademiku Ardian Ndreca komenton ngjarjet më interesante të politikës shqiptare, nga ulja e tryezës ndërqeveritare tek ndryshimet në kabinet dhe rolin e ri të ish-presidentit Ilir Meta si lider i një partie të re.