Ndreu: Nëse nuk do kishim ndërhyrë më herët, pasojat nga përmbytjet do ishin më të mëdha

Situata e krijuar me përmbytjet në bashkinë e Lezhës, u diskutua përmes Skype me kreun e Bashkisë, Pjerin Ndreu në Ditarin e A2.

Kryebashkiaku Ndreu bëri një përmbledhje të situatës në bashkinë që drejton dhe shtoi se dëmet dhe pasojat nga përmbytjet mund të ishin më të mëdha, nëse nuk do të ishte ndërhyrë më herët gjatë vitit në lumin Drin dhe në kanalet kulluese të Zadrimës.