Ndryshim të kompetencave kushtetuese? Presidenca: Meta shkon me popullin në parlament – A2

Ndryshim të kompetencave kushtetuese? Presidenca: Meta shkon me popullin në parlament

Zërat nga mazhoranca që paralajmërojnë ndryshime ligjore për të evituar përsëritjen e konflikteve të ngjashme si ky i fundit mes Presidentit dhe mazhorancës, duket se kanë shqetësuar Kreun e Shtetit.

Shkarkoni aplikacionin e A2