Ndryshime në kodin rrugor, kufizime për drejtuesit e rinj. Propozimet e PS nuk refuzohen nga opozita

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:35

Ndryshime në kodin rrugor, kufizime për drejtuesit e rinj. Propozimet e PS nuk refuzohen nga opozita

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:35

Njësimi i legjislacionit shqiptar me atë të vendeve të Bashkimit Europian dhe rritja e sigurisë në rrugë janë mes arsyeve që socialistët thonë se i kanë nxitur për të propozuar ndryshime në kodin rrugor. Për miratimin e draftit duhen 84 vota të cilat mazhoranca nuk i ka e vetme. Demokratët nuk kundërshtuan risitë e propozuara, por me shqetësim shohin gjendjen e sinjalistikës rrugore dhe abuzimin me ligjin.

Ndryshime në kodin rrugor, kufizime për drejtuesit e rinj. Propozimet e PS nuk refuzohen nga opozita

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:35

Njësimi i legjislacionit shqiptar me atë të vendeve të Bashkimit Europian dhe rritja e sigurisë në rrugë janë mes arsyeve që socialistët thonë se i kanë nxitur për të propozuar ndryshime në kodin rrugor. Për miratimin e draftit duhen 84 vota të cilat mazhoranca nuk i ka e vetme. Demokratët nuk kundërshtuan risitë e propozuara, por me shqetësim shohin gjendjen e sinjalistikës rrugore dhe abuzimin me ligjin.