Ndryshimet e fundit janë vetëm për të ndryshuar dhe përmirësuar punën, e jo për të krijuar ndarje e përçarje brenda kampit tonë

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:00

Ndryshimet e fundit janë vetëm për të ndryshuar dhe përmirësuar punën, e jo për të krijuar ndarje e përçarje brenda kampit tonë

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:00

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Blendi Klosi, i ftuar në “Debat” nga Alba Alishani në A2 CNN foli edhe në lidhje me ndryshimet e fundit në qeveri, të cilat i konsideroi si një lëvizje për të përmirësuar punën dhe jo për të krijuar ndarje apo përçarje brenda kampit socialist.

Ndryshimet e fundit janë vetëm për të ndryshuar dhe përmirësuar punën, e jo për të krijuar ndarje e përçarje brenda kampit tonë

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:00

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Blendi Klosi, i ftuar në “Debat” nga Alba Alishani në A2 CNN foli edhe në lidhje me ndryshimet e fundit në qeveri, të cilat i konsideroi si një lëvizje për të përmirësuar punën dhe jo për të krijuar ndarje apo përçarje brenda kampit socialist.