Ndryshimet në buxhet dhe kriza, mbështetja deri tani e ulët, do të duhet të kompensohet

Publikuar më: 6/6/2022, ora 15:50

Ndryshimet në buxhet dhe kriza, mbështetja deri tani e ulët, do të duhet të kompensohet

Publikuar më: 6/6/2022, ora 15:50