Ndryshimet në ligjet e reformës, Manja: Jo për emra konkretë dhe tendencë ndaj Presidentit – A2

Ndryshimet në ligjet e reformës, Manja: Jo për emra konkretë dhe tendencë ndaj Presidentit

Mazhoranca është e vetëdijshme se 2 ligjet me 84 vota të reformës në drejtësi, mund t’i rikthehen nga presidenti për rivotim në muajt e parë të 2020-s.

Por edhe pse në ligjin për Gjykatën Kushtetuese apo atë për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve ndryshohet procedura e betimit para Presidentit të Republikës të anëtarëve të disa institucioneve, sipas Ulsi Manjës, nuk ka anjë tendencë ndaj kreut të shtetit.