Ndryshimet në paketën fiskale, Katiaj: Përpjekje që mbështesin sipërmarrjen, por nuk mjaftojnë për zhvillime strategjike të reja

Publikuar më: 5/11/2021, ora 20:41

Ndryshimet në paketën fiskale, Katiaj: Përpjekje që mbështesin sipërmarrjen, por nuk mjaftojnë për zhvillime strategjike të reja

Publikuar më: 5/11/2021, ora 20:41

Elisabeta Katiaj, ish-zv/drejtore e përgjithshme e Tatimeve dhe kryetare e Unionit të Sipërmarrësve të Rinj, komentoi ndryshimet në paketën fiskale, duke i konsideruar si “vijimësi e premtimeve të bëra në fushatë”.

Ndryshimet në paketën fiskale, Katiaj: Përpjekje që mbështesin sipërmarrjen, por nuk mjaftojnë për zhvillime strategjike të reja

Publikuar më: 5/11/2021, ora 20:41

Elisabeta Katiaj, ish-zv/drejtore e përgjithshme e Tatimeve dhe kryetare e Unionit të Sipërmarrësve të Rinj, komentoi ndryshimet në paketën fiskale, duke i konsideruar si “vijimësi e premtimeve të bëra në fushatë”.