Ndryshimet në taksimin mbi pagën

Publikuar më: 17/3/2021, ora 21:11

Ndryshimet në taksimin mbi pagën

Publikuar më: 17/3/2021, ora 21:11

Kryeministri Rama njoftoi në fillim të kësaj jave se do të ndryshojë taksën progresive, nëse fiton një mandat të tretë. Modelin e taksimit, me të cilin erdhi në pushtet 8 vite më parë dhe që e ka mbrojtur përgjatë dy mandateve, pavarësisht kritikave të forta të një pjese të ekspertëve, se ky model taksimi favorizon bizneset dhe rëndon mbi shtresën e mesme dhe intelektualët. Në prag të zgjedhjeve, Rama ndryshon taksën e tij. Për këtë temë u diskutua këtë të mërkurë në A2 Business.

Ndryshimet në taksimin mbi pagën

Publikuar më: 17/3/2021, ora 21:11

Kryeministri Rama njoftoi në fillim të kësaj jave se do të ndryshojë taksën progresive, nëse fiton një mandat të tretë. Modelin e taksimit, me të cilin erdhi në pushtet 8 vite më parë dhe që e ka mbrojtur përgjatë dy mandateve, pavarësisht kritikave të forta të një pjese të ekspertëve, se ky model taksimi favorizon bizneset dhe rëndon mbi shtresën e mesme dhe intelektualët. Në prag të zgjedhjeve, Rama ndryshon taksën e tij. Për këtë temë u diskutua këtë të mërkurë në A2 Business.