Ndryshimi i hartës, kërkohet bashkimi i Kamzës dhe Vorës me Tiranën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:26

Ndryshimi i hartës, kërkohet bashkimi i Kamzës dhe Vorës me Tiranën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:26

Agron Haxhimali, ekspert i pushtetit vendor, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli ndër të tjera edhe për propozimin e fundit që Vora dhe Kamza të bëhen pjesë e Bashkisë së Tiranës.

Ndryshimi i hartës, kërkohet bashkimi i Kamzës dhe Vorës me Tiranën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:26

Agron Haxhimali, ekspert i pushtetit vendor, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli ndër të tjera edhe për propozimin e fundit që Vora dhe Kamza të bëhen pjesë e Bashkisë së Tiranës.