Ndryshimi i kufijve në Ballkan, Lajçak: Ide e rrezikshme që shkakton luftë, BE është kundër

Bashkimi Europian kundërshton me forcë idenë e ndryshimit të kufijve në Ballkan, si metodë për zgjidhjen e konflikteve. I emëruari i posaçëm për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, e konsideron atë të rrezikshme dhe diçka që i përket së kaluarës.