Ndryshimi i taksës progresive, Rrumbullaku: Regjimi tatimor për biznesin e vogël është i favorshëm

Publikuar më: 22/6/2022, ora 22:57

Ndryshimi i taksës progresive, Rrumbullaku: Regjimi tatimor për biznesin e vogël është i favorshëm

Publikuar më: 22/6/2022, ora 22:57

Pedagogu Olti Rrumbullaku ishte i ftuar në A2 Business flet për çështjen e ndryshimit të taksës progresive dhe ndikimit të saj në ekonomi.

Ndryshimi i taksës progresive, Rrumbullaku: Regjimi tatimor për biznesin e vogël është i favorshëm

Publikuar më: 22/6/2022, ora 22:57

Pedagogu Olti Rrumbullaku ishte i ftuar në A2 Business flet për çështjen e ndryshimit të taksës progresive dhe ndikimit të saj në ekonomi.