Ndryshimi i taksës së pronës, Sahitaj: Pronat që përjashtohen, ato shtetërore, fetare dhe resortet

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:31

Ndryshimi i taksës së pronës, Sahitaj: Pronat që përjashtohen, ato shtetërore, fetare dhe resortet

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:31

Duke folur në “A2 Business” nga Aurora Sulçe, Drejtori i Përgjithshëm i Taksës për Pasuritë e Patundshme në Ministrinë e Financave, Lavdrim Sahitaj foli në lidhje me ndryshimet për ligjin për taksën e pasurisë.

Ndryshimi i taksës së pronës, Sahitaj: Pronat që përjashtohen, ato shtetërore, fetare dhe resortet

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:31

Duke folur në “A2 Business” nga Aurora Sulçe, Drejtori i Përgjithshëm i Taksës për Pasuritë e Patundshme në Ministrinë e Financave, Lavdrim Sahitaj foli në lidhje me ndryshimet për ligjin për taksën e pasurisë.